Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ.!!! ΣΤΙΣ 20 ΜΟΝΑΔΕΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ! ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΓΑΠ;


-To κόμμα του ΓΑΠ καταβροχθίζει ΕΛΙΑ και ΠΟΤΑΜΙ!

-Σταθερή  ανοδικά η Χρυσή Αυγή.



Kι όμως μεγάλη εταιρεία μετρήσεων έχει συμπεριλάβει ήδη και το νέο κόμμα που ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου στις μετρήσεις της.
Μάλιστα η 3η Σεπτέμβρη (αυτή θα είναι η ονομασία του κόμματος) παίρνει ένα ποσοστό κοντά στο 8-10% και απειλεί με εξαφάνιση τόσο το ΠΑΣΟΚ, όσο και το ΠΟΤΑΜΙ!
Οσο για τον Παπανδρέου, η επαφή του με τους πολίτες όλο αυτό το διάστημα ήταν το έναυσμα για την επιστροφή του ως αρχηγός ή πρόεδρος του κόμματος με άλλο στέλεχος στην αρχηγία του.
Πρώτος Γραμματέας του κόμματος θα είναι ένα ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ενώ κεντρικό ρόλο θα έχουν οι Παύλος Γερουλάνος και Σωκράτης Ξυνίδης. Mε αφορμή την Εκθεση της φωτογραφίας που θα παρουσιαστεί την 1η Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο ο Γιώργος Παπανδρέου θα εκφωνήσει μια ομιλία με ιδιαίτερη σημασία για το μέλλον της ιστορικής παράταξης αλλά και τις προθέσεις του ίδιου.
Στα πλαίσια της Εκθεσης θα δώσει και μια σειρά ομιλιών σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Στην πρώτη θέση στις κυλιόμενες βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ με ένα ποσοστό που αγγίζει πλέον το 34%  (άλλες δημοσκοπήσεις τον δείχνουν στο 38%) ενώ η ΝΔ βρίσκεται 20 μονάδες πίσω με μόλις 13-14%.
Αν αυτή η δημοσκοπική εικόνα επαληθευθεί είναι πολύ πιθανό να έχουμε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!
Στην δεύτερη θέση η Χρυσή Αυγή με 14-15%.
Η ΕΛΙΑ και το ΠΟΤΑΜΙ μόλις μετά βίας αγγίζουν το 4% από την στιγμή που μπήκε στις μετρήσεις και το κόμμα του ΓΑΠ.
Καταποντίζεται στην κυριολεξία η ΔΗΜΑΡ ενώ ανοδικές τάσεις παρουσιάζουν οι ΑΝΕΛ.
Αυτό είναι η σημερινή δημοσκοπική εικόνα των κομμάτων.


















http://kourdistoportocali.com/post/37425/gap

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com