Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Συνάντηση μεριδούχων Συνεταιριστικής Τράπεζας με Χ. Αθανασίου - Νομοθετική πρωτοβουλία; ...



Την 14-08-2014 το ΔΣ του Συλλόγου « ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΙΔΟΥΧΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΕΣΒΟΥ – ΛΗΜΝΟΥ » συναντήθηκε για δεύτερη φορά με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κο Αθανασίου Χαράλαμπο στο γραφείο του στη Μυτιλήνη και εξέθεσε τα πάγια αιτήματα του Συλλόγου ήτοι: α) Πλήρη απαλλαγή των μεριδιούχων από την υποχρέωση οποιασδήποτε καταβολής και ειδικότερα του διπλασίου της μερίδας του, ως προβλέπει το καταστατικό της υπό εκκαθάριση τράπεζας, β) πλήρη ηθική και οικονομική αποζημίωση για την ζημία που υπέστην ο καθένας ξεχωριστά και ο τόπος μας από  την αναστολή λειτουργίας της και γ)  απόδοση ευθυνών χωρίς καθυστερήσεις και σκοπιμότητες στους πραγματικά υπαίτιους της χρεοκοπίας του πιστωτικού ιδρύματος.
Επιπλέον ενημερώθηκε για τις προθέσεις του συλλόγου μας να στραφούμε κατά των ελεγκτικών και εποπτικών μηχανισμών για την διεκδίκηση αποζημιώσεων μας.
 Ο Υπουργός δεσμεύτηκε να εξετάσει το θέμα της νομοθετικής πρωτοβουλίας για την απαλλαγή μας από οποιαδήποτε καταβολή ,ενώ για την ποινική εξέλιξη της υποθέσεως μας υπενθύμισε το θεσμικό του ρόλο ως εγγυητή της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης.
 Ο σύλλογος μας κινείται στην κατεύθυνση του συντονισμού της δράσης του με τους μεριδιούχους και λοιπών υπό εκκαθάριση τραπεζών και θα παρέμβει σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας. Βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον εκκαθαριστή και ενημερώνεται για την πορεία της εκκαθάρισης και θα παρέμβει σε οποιαδήποτε δικαστική και εξωδικαστική διαδικασία. Όλες οι παραπάνω παρεμβάσεις θα γίνονται  για την διασφάλιση των συμφερόντων των μελών του.
Το Δ.Σ.
Του Συλλόγου Μεριδούχων
Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου – Λήμνου.























http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/anakoinoseis-foreon/synantisi-meridoyhon-synetairistikis-trapezas-me-h

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com