Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

"Θα αποχωρήσουμε γιατί δέχεται εντολές από κυβερνήσεις" ...




Καταγγελία-βόμβα σήμερα από τον πρόεδρο της ρωσικής ομοσπονδίας για το ΕΔΑΔ και τι πολιτικές ουσιαστικά πιέσεις που δέχεται όταν εκτελεί τις αποφάσεις του από τις δυτικές κυβερνήσεις.
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε την Πέμπτη ότι η Μόσχα ενδέχεται να αποσυρθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Το Δικαστήριο αυτό του Συμβουλίου της Ευρώπης «δεν προστατεύει δικαιώματα, αλλά απλώς εκπληρώνει μια ορισμένη πολιτική λειτουργία», είπε ο Πούτιν μιλώντας σε Ρώσους βουλευτές στην Κριμαία.
Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανέφερε επίσης ότι η Ρωσία ενδέχεται να αποχωρήσει οριστικά από τη δικαιοδοσία του ΕΔΑΔ, εάν οι πρακτικές που ακολουθεί κλιμακωθούν.
Τέλος, τόνισε ότι η Ρωσία μπορεί να καταγγείλει ή να διακόψει τη συμμετοχή της σε διεθνείς συμφωνίες, εάν κρίνει ότι είναι προς το εθνικό της συμφέρον. Ο Ρώσος πρόεδρος αναφερόταν στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, την εφαρμογή της οποίας ελέγχει το ΕΔΑΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com