Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Ανοίξαμε και σας περιμένουμε...



Κινήσεις πανικού - Προβληματισμός σε αρκετά στελέχη του κόμματος για το προσκλητήριο Σαμαρά - «Όχι στη λογική μάζευε κι ας είναι και ρώγες» - Γιατί αντιδρούν οι καραμανλικοί στο φλερτ με Καρατζαφέρη…
Δεν είναι όλοι… ευτυχισμένοι στη Ν.Δ. με την εξέλιξη αυτού του ξαφνικού (;) φλερτ με τον αρχηγό του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη. Μπορεί μεν πρώην «συναγωνιστές» του (Βορίδης, Άδωνις, Πλεύρης, Τζαβέλα) και κάποιοι εκπρόσωποι της «λαϊκής Δεξιάς» (Ντινόπουλος κ.ά.) να δηλώνουν ευτυχείς και να «σπρώχνουν» προς την ολοκλήρωση του φλερτ μέχρι… αρραβώνα, ωστόσο άλλα στελέχη του κόμματος και –κυρίως- οι Καραμανλικοί αντιδρούν και προσθέτουν ότι η όποια διεύρυνση πρέπει να γίνει στη βάση, στον απλό κόσμο και όχι σε επίπεδο στελεχών.

Όπως εγκύρως πληροφορήθηκε το Newsbomb.gr. είναι μάλιστα πιθανό αυτές οι αντιδράσεις να δημοσιοποιηθούν.
Τα Καραμανλικά στελέχη της Ν.Δ., όπως μας τόνισε πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή, δεν ξεχνούν:
Τον πόλεμο που ξεκίνησε ο Γ. Καρατζαφέρης αμέσως μετά τις εκλογές του 2000 εναντίον του Κ. Καραμανλή και μάλιστα –όπως υπογραμμίζουν- με μέσα όχι έντιμα, γεγονός που οδήγησε τότε στη διαγραφή του.
Τις συνεχείς, επαναλαμβανόμενες έκτοτε επιθέσεις προσωπικά κατά Καραμανλή, σε μια αντικειμενική σύμπλευση με το καταρρέον σύστημα Σημίτη, του οποίου ήταν πολύτιμος ντε φάκτο σύμμαχος.
Την διαρκή υπονόμευση των κυβερνήσεων Καραμανλή μετά το 2004.
Την εξ αντικειμένου στήριξη που πρόσφερε στο Γ. Παπανδρέου στις εκλογές του 2009, αλλά και στη συνέχεια, όταν έγιναν –και αυτός και το κόμμα του- υποστηρικτές των μνημονίων!
«Μπορεί ο Σαμαράς και το επιτελείο του να λησμονούν σκόπιμα, αλλά κάποιοι δεν έχουν κοντή, επιλεκτική μνήμη», μας τόνισε ο εν λόγω πρώην υπουργός!
Όταν τον ρωτήσαμε, «γιατί αυτό το φλερτ» μας απάντησε:
- Στον πανικό τους λειτουργούν με τη λογική του «μάζευε κι ας είν’ και ρώγες»! Και πρόσθεσε: «Άμα φτάσαμε να εκπροσωπούν τη Ν.Δ. στελέχη σαν τον Άδωνι, τι περιμένεις»;
Μάλιστα επεσήμανε, ότι ο «Καρατζαφέρης βλέποντας τη μεγάλη ανάγκη του Σαμαρά εν όψει εξελίξεων και κινδύνου πτώσης της κυβέρνησής του άρχισε να… βάζει και όρους και να λέει ότι δεν προσχωρεί στη Ν.Δ. αλλά συζητά μόνο… συνεργασία Ν.Δ.-ΛΑΟΣ»!
Επί της ουσίας δηλαδή ο κατά τα άλλα έμπειρος Γιώργος Καρατζαφέρης δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει ως στρατιώτης του κόμματος, αλλά ως συνεργαζόμενος με την ΝΔ με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει σε επίπεδο πολιτικών ανταλλαγμάτων.
Μάλιστα όπως υποστηρίζουν αρκετά στελέχη της ΝΔ δεν είναι δυνατόν το κόμμα να μπει αυτή την κρίσιμη περίοδο σε τέτοιου είδους «παζάρια». «Κάτι τέτοιο, μόνο κακό θα κάνει» υπογραμμίζουν με νόημα!
Τα παραπάνω ας συνεκτιμηθούν με αντιδράσεις Καραμανλικών σε άλλα μείζονα ζητήματα, όπως η διαφοροποίηση Στυλιανίδη  στην αντιμετώπιση του ΣΥΡΙΖΑ απ’ το επιτελείο Σαμαρά, μια αντίδραση που εκδηλώνεται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες βδομάδες…








































newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com