Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Νίκος Δένδιας: Ωρολογιακή βόμβα τα «κόκκινα» δάνεια ...




Ωρολογιακή βόμβα χαρακτηρίζεi τα «κόκκινα» δάνεια ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας και υπογραμμίζει την ανάγκη για «μια ολιστική προσέγγιση, που να αφορά το σύνολο των οφειλών των επιχειρήσεων».
Σε συνέντευξή του στη εφημεριδα Real News διαμηνύει ακόμη ότι ένα «κύμα μαζικών πλειστηριασμών δεν εξυπηρετεί κανέναν».
Σε ό,τι αφορά στη διαπραγμάτευση στο Παρίσι σημειώνει πως αποτελεί ατζέντα επιστροφής στην ομαλότητα και όχι ατζέντα διαχείρισης μιας έκτακτης κατάστασης.
Τάσσεται ανοικτά κατά της υπερφορολόγησης στα ακίνητα και προσθέτει: «Είμαι βέβαιος ότι θα γίνουν κινήσεις σε αυτή την κατεύθυνση. Πρέπει να παραδεχθούμε ότι αυτό μπορεί να γίνει παράλληλα και σε συνδυασμό με τη γενικότερη ανάκαμψη της οικονομίας».
Αναφορικά με τη διεύρυνση της  ΝΔ  επισημάινει πως το κέντρο είναι χώρος στον οποίο διεκδικούμε επιρροή και αναμένουμε ανταπόκριση.















http://www.kontranews.gr/politiki/item/16451-dendias,-kokina-daneia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com