Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ--Το ξενοδοχείο που δουλεύει συνεχώς από το 705μ.Χ.!!!





Υπάρχει ένα ξενοδοχείο με ζεστά ιαματικά λουτρά που δουλεύει ανελλιπώς από από 705 μ.Χ, με αποτέλεσμα να είναι σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες το παλαιότερο σε λειτουργία ξενοδοχείο του κόσμου.
Πρόκειται για το ξενοδοχείο, Nisiyama Onsen Keiunkan στο Yamanashi της Ιαπωνίας, το οποίο όπως αναφέρει η ιστοσελίδα japanpage.net, βρίσκεται στην ιδιοκτησία της ίδιας οικογένειας εδώ και 52 γενιές.
Δεν είναι μόνο η διεύθυνση του ξενοδοχείο που μένει η ίδια εδώ και αιώνες, αλλά και κάποιοι υπάλληλοι, που εργάζονται στο Nisiyama Onsen Keiunkan, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εκεί από την ίδρυση του. Η δουλειά πηγαίνει από πατέρα σε γιο και από μάνα σε κόρη, με το ρεπορτάζ να σημειώνει ότι πίσω από αυτή την οικογενειακή παράδοση, που συνεχίζεται για 52 γενιές, κρύβεται η επιτυχία του ξενοδοχείου.
Exterior
Exterior
Exterior
Exterior
Baths
Baths

















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com