Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Κυβέρνηση!!!Παινεύεται για ανάπτυξη την ίδια ώρα που… σπρώχνει εκτός Ελλάδας τη μεγαλύτερη υαλουργία στα Βαλκάνια...




Ποια ανάπτυξη; Ποια οικονομική αναγέννηση; Ποια σταθερή τροχιά της χώρας; Στην εξουσία βρίσκεται μια ανθελληνική κυβέρνηση που προχωρά σκόπιμα στην διάλυση οποιασδήποτε υγιούς ελληνικής επιχείρησης και στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας έτσι ώστε να μην καταφέρει ποτέ η Ελλάδα να ξεφύγει από την σκλαβιά των δανειστών. Πραγματικά δεν χωράει ο ανθρώπινος νους τις κινήσεις των ανθρώπων που βρίσκονται στην εξουσία. Οι οποίοι, στο πλαίσιο της… σωτηρίας της χώρας (αυτό επικαλούνται οι δουλικοί υπάλληλοι των ξένων συμφερόντων) την καταστρέφουν βήμα βήμα και μάλιστα στοχευμένα…
Τελευταίο τους… παραστράτημα, για το οποίο μάλιστα αναφέρουν πως γίνεται για το καλό της ελληνικής οικονομίας (!!!!!!!!!!!!), είναι η πιεστική και συνεχής προσπάθεια για την απομάκρυνση της ΥΑΛΟΥΡΓΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΓΙΟΥΛΑ Α.Ε. Και αναρωτιέται κανείς…. Πως είναι δυνατόν να μιλάς για ανάπτυξη και σωτηρία της ελληνικής οικονομίας, την ίδια ώρα που διώχνεις από την χώρα μια υγιή και προσοδοφόρα επιχείρηση, τη μεγαλύτερη υαλουργία στα Βαλκάνια.
Οι άνθρωποι είναι δολοφόνοι και καταστροφείς της χώρας… Τι ακριβώς κάνουν; Τα τελευταία τρία χρόνια, μετά από εντολή της Τροικα (που αποτελεί και ευαγγέλιο για την κυβέρνηση) ασκούνται πιέσεις προς τη συγκεκριμένη επιχείρηση, η οποία απασχολεί χιλιάδες εργαζομένους, έτσι ώστε να φύγει από την Ελλάδα και να μετακομίσει σε άλλη χώρα της Ευρώπης, με προτεινόμενο μέρος τη Βουλγαρία!!! Ναι, πολύ καλά διαβάσατε.
Και η ελληνική κυβέρνηση όχι μόνο δέχεται αδιαμαρτύρητα τη συγκεκριμένη εντολή των δανειστών, την οποία και εκτελεί, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει ξεφύγει τελείως δείχνοντας τον ανθελληνικό της χαρακτήρα. Από την είσοδο του 2014 και μετά ο «πόλεμος» προς τη «ΓΙΟΥΛΑ» δεν έχει προηγούμενο, με τους κυβερνώντες, αφού έτσι απαιτεί η Τρόικα, να μην σταματούν να πιέζουν αφόρητα για την εκδίωξη της υαλουργίας από την Ελλάδα…
Οι άνθρωποι είναι οικονομικοί δολοφόνοι… Θέλουν να βγάλουν εκτός χώρας μια επιχείρηση που παρά την κρίση καταφέρνει και… σφύζει από υγεία (η αύξηση στις πωλήσεις είναι συνεχής) και προσφέρει ψωμί σε χιλιάδες εργαζομένους.
Διαβάστε ποια εταιρία θέλουν να εκδιώξουν από την χώρα
Οι γυάλινες συσκευασίες της υαλουργίας ΓΙΟΥΛΑ ΑΕ – για αναψυκτικά, χυμούς,νερό, οινοπνευματώδη, κρασιά, μπύρες, τρόφιμα και φάρμακα-χρησιμοποιούνται για τη συσκευασία ορισμένων κορυφαίων στον κόσμο προϊόντων, σε σχεδόν 30 χώρες, ενώ τα επιτραπέζια προϊόντα της βρίσκονται σε εκατομμύρια νοικοκυριά και χώρους εστίασης σε όλη την Ευρώπη. Με κορυφαία θέση στην Ν.Α. Ευρώπη, η ΓΙΟΥΛΑ Α.Ε παράγει 100% ανακυκλώσιμες γυάλινες συσκευασίες που προτιμούν οι καταναλωτές και οι οποίες προσφέρουν ασύγκριτη γεύση, αγνότητα, ασφάλεια, υγιεινή, διαφάνεια και άλλα πλεονεκτήματα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1947 και απασχολεί περισσότερους από 2.500 εργαζομένους σε 7 εργοστάσια στην Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουκρανία. Οι πωλήσεις της το 2010 ανήλθαν σε περίπου 210 εκ. ευρώ, ενώ η παραγωγή της έφθασε τα 2 δισεκατομμύρια τεμάχια προϊόντων .
Η ιστορία
Η ιστορία της Yioula είναι αντιπροσωπευτική μιας άλλης εποχής στο βιομηχανικό επιχειρείν της χώρας. Η εταιρεία δημιουργήθηκε από δύο Μικρασιάτες πρόσφυγες, τα αδέλφια Κυριάκο και Γιάννη Βουλγαράκη. Ο Κυριάκος είχε μάθει τη δουλειά του υαλουργού, δουλεύοντας ως εργάτης στη μοναδική βιομηχανία του κλάδου στην Ελλάδα, που ανήκε στην οικογένεια Μποδοσάκη. Ωστόσο, ο ίδιος θέλησε μετά τον πόλεμο να δοκιμάσει την τύχη του, δημιουργώντας την περίοδο ανοικοδόμησης της χώρας, το 1947, μια μικρή αρχικά επιχείρηση -της οποίας το όνομα προήλθε από τη μητέρα των αδελφών, Γεωργία- και η οποία εξελίχθηκε, με την πάροδο των χρόνων, σε έναν βαλκανικό βιομηχανικό κολοσσό, με ετήσιο τζίρο 210 εκατ. ευρώ, 2.500 εργαζομένους, 7 εργοστάσια που προμηθεύουν επιχειρήσεις και καταναλωτές με πάνω από 2 δισεκατομμύρια τεμάχια υαλικών προϊόντων.
Η Yioula, εκτός από την ισχυρή θέση στην Ελλάδα, ελέγχει το 80% της αγοράς στη Βουλγαρία, το 60% της αγοράς στη Ρουμανία και σημαντικά μερίδια και στην Ουκρανία. Έτος-σταθμός στην πορεία αυτή, πάντως, ήταν το 1985, όταν, ύστερα από χρόνια επενδύσεων σε τεχνολογικό εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό, η Yioula λαμβάνει τη θέση του ηγέτη στην ελληνική αγορά, ενώ η διεθνής επέκταση ξεκινά από τη Βουλγαρία το 1997. Ακολουθεί η Ρουμανία, με την εξαγορά εργοστασίου το 2003, ενώ το 2006 εξαγοράστηκαν δύο εργοστάσια στην Ουκρανία.
Τον Απρίλιο του 2011 ολοκληρώθηκε η τελευταία εν Ελλάδι επένδυση της εταιρείας στο εργοστάσιο στο Αιγάλεω (της τάξης των 15 εκ. ευρώ), που περιελάμβανε την πλήρη ανακατασκευή και εκσυγχρονισμό του κλιβάνου, των 4 γραμμών παραγωγής και των άλλων εγκαταστάσεων, δυναμικότητας 450 εκατομμυρίων φιαλών τον χρόνο. “Μέσα στο γκρίζο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης στέλνουμε ένα σημαντικό αναπτυξιακό μήνυμα στο πεδίο της πραγματικής οικονομίας, της οποίας η μακρά πορεία προς την πολυπόθητη ανταγωνιστικότητα δυστυχώς είναι ακόμη σπαρμένη με εμπόδια στη χώρα μας”, τόνισε τότε ο κος Αναστάσιος Βουλγαράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κατά την τελετή των εγκαινίων.
Θέλουν λοιπόν να διώξουν μια τέτοια επιχείρηση από την Ελλάδα την ίδια ώρα που… υποδέχονται ως μεσσίες, τοκογλύφους και εκμεταλλευτές που αγοράζουν μπιτ παρά οποιοδήποτε κομμάτι δημόσιας περιουσίας…

















hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com