Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ.-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ...


ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΑΜΑΡΑ ...


Φαίνεται ότι έχουν ενεργοποιηθεί οι τις εσωτερικές διεργασίες στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Καραμανλής συναντήθηκε με την Ντόρα Μπακογιάννη.
Η συνάντηση με τα ιδιαίτερα πολιτικά χαρακτηριστικά έγινε στην αρχή της περασμένης εβδομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», στο Πολιτικό γραφείο του κ. Καραμανλή.
Ο πρώην πρωθυπουργός και η κ. Μπακογιάννη συνομίλησαν για αρκετή ώρα για όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.
Στην παρούσα φάση ο κ. Καραμανλής δείχνει να μην έχει διάθεση να αναμειχθεί στις εσωκομματικές διεργασίες, και σύμφωνα με το δημοσίευμα επιμένει ότι πρέπει να στηριχθεί ο πρωθυπουργός αν και έχει διαφωνίες για τη στρατηγική Σαμαρά σε διάφορα ζητήματα....
Η κ. Μπακογιάννη από την άλλη κινείται προσεκτικά και η στρατηγική της θα καθοριστεί από την εξέλιξη στο θέμα του νέου επιτρόπου της Ελλάδας στην ΕΕ, που αναμένεται να κλείσει αυτή την εβδομάδα.










defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com