Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Έχουν υπογράψει για την καταστροφή της Ελλάδας, η «Μικρή ΔΕΗ» τους "μάρανε"…




Ακόμα ένα… φτηνό και άνευ ουσίας πανηγυράκι έχει στηθεί το τελευταίο διάστημα σε Βουλή και ΜΜΕ με αφορμή την πώληση της «Μικρής ΔΕΗ». Ακόμα μια μεγάλη κοροϊδία προς τον Ελληνικό Λαό, τον οποίο, μέσω ενός ακόμα επικοινωνιακού τρικ, έχουν βάλει οι ανθέλληνες πολιτικοί να ασχολείται γιατί έτσι τους βολεύει και τους συμφέρει. Η «Μικρή ΔΕΗ» όσο να και να σκούζουν (ψεύτικα και υποκριτικά) κάποιοι θα πωληθεί και στη συνέχεια θα ακολουθήσει και η μεγάλη γιατί έτσι επιτάσσουν οι δανειστές και έτσι έχει συμφωνηθεί με την κυβέρνηση.
Τα υπόλοιπα είναι για να είχαμε να λέγαμε και να γράφαμε. Κυριακή κοντή γιορτή και στη Βουλή θα ακούσουμε ακόμα ένα μεγαλοπρεπές «ναι σε όλα» και στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε γεμάτοι αηδία τους συγκυβερνώντες να χειροκροτούν και να πανηγυρίζουν για τη «σπουδαία» επιτυχία τους.
Η πώληση αποτελεί προαπαιτούμενο για την δόση (που υποτίθεται πως είχαμε εξασφαλίσει και πλέον δεν είχαμε ανάγκη καμιά Τρόικα)… Έτσι απλά.. Και οι πολιτικοί όχι μόνο δεν συγκινούνται, όπως θέλουν ο κόσμος να πιστεύει, αλλά δεν τους νοιάζει καθόλου. Το ξεπούλημα και η καταστροφή της Ελλάδας είναι συμφωνημένα προ πολλού και όλα αυτά τα κροκοδείλια δάκρυα που πέφτουν καθημερινά στα ΜΜΕ είναι απολύτως ψεύτικα. Οι ανθέλληνες που κυβερνούν αυτόν τον τόπο όμως επιζητούν αυτό το πανηγύρι, αφού εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς και τα συμφέροντα τους.
Η «μάχη» για την πώληση ή μη της «Μικρής Δεή» είναι ένα ακόμα δόλιο και στημένο επικοινωνιακό τρικ, που στόχο έχει να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα πολύ πιο σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν και για να περάσουν στο ντούκου άλλα σημαντικά ζητήματα και να μην ανοίξει ρουθούνι. Όπως έγινε όλες τις προηγούμενες φορές και όπως γίνεται όλα τα χρόνια από τους πολιτικάντηδες μας, που συνεχίζουν απτόητοι το καταστροφικό τους έργο, όπως τους έχουν διατάξει Τρόικα και Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αυτή την περίοδο πρέπει να υπάρξει συγκάλυψη από την κυβέρνηση πολλών οικονομικών σκανδάλων που αφορούν «δικά της παιδιά» και όχι μόνο και για τα οποία πρέπει ο κόσμος να μην μάθει τίποτα. Αυτή την περίοδο πρέπει να υπογραφούν τα προαπαιτούμενα για τις επόμενες δόσεις, τα οποία θα επιφέρουν πολλά και νέα σκληρά οικονομικά μέτρα.
Αυτή την περίοδο συμφωνούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες για την υπογραφή του νέου μνημονίου, που θα διαλύσει οτιδήποτε έχει μείνει όρθιο σε αυτή τη χώρα. Αυτή την περίοδο πρέπει να λυθούν πολλά εθνικά θέματα, πάντα σε βάρος της Ελλάδας (κυπριακό, σκοπιανό, αλβανικό) για τα οποία δεν πρέπει να πάρει χαμπάρι ο κόσμος. Και γι’ αυτό οι ανθέλληνες πολιτικοί τον σπρώχνουν στη… «Μικρή ΔΕΗ»
Και έπεται συνέχεια αφού θα ακολουθήσει το ΝΕΡΟ και οποιοδήποτε κοινωνικό αγαθό διατηρεί ακόμα τον δημόσιο χαρακτήρα του. Όλα σε ιδιώτες αφού η χώρα δεν θα πρέπει να διαθέτει κανένα εχέγγυο για μελλοντική ανάπτυξη και φυγή από τις χειροπέδες των δανειστών….
Ασχολήσου λοιπόν Έλληνα με τη «Μικρή ΔΕΗ», που ούτως η αλλιώς θα πωληθεί (όσο και να σκούζουν για το αντίθετο) και κάποια ημέρα μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξυπνήσεις και θα είσαι και επίσημα πλέον σκλάβος μέσα στην ίδια σου τη χώρα. Χωρίς κανένα δικαίωμα και μόνο σκληρές και βάναυσες υποχρεώσεις. Υπόδουλος των ξένων με την υπογραφή αυτών που ψήφισες…. Έτσι απλά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com