Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΑΓΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ--Αδίστακτοι ληστές έκαψαν με "σίδερο" έναν άνδρα !!!!



Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια της συζύγου του και των ανήλικων παιδιών του Οι τέσσερις ένοπλοι δράστες έδεσαν τους γονείς και άρπαξαν ότι βρήκαν στο σπίτι 
Η αγριότητα των τεσσάρων ληστών που εισέβαλαν τα ξημερώματα σε μονοκατοικία στους Θρακομακεδόνες δεν τη χωρά ανθρώπινος νους !!!


Μπροστά στα έντρομα της γυναίκας του και των δύο ανήλικων παιδιών τους, έκαψαν με σίδερο σιδερώματος τον πατέρα για να τον αναγκάσουν να τους πει που υπάρχουν χρήματα!
Ο εφιάλτης για την οικογένεια άρχισε λίγο μετά από τα μεσάνυχτα. Η τετραμελής οικογένεια μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι, όταν οι τέσσερις κουκουλοφόροι κακοποιοί μπήκαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στο σπίτι. Τους ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιών και άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί, για να μάθουν που είναι κρυμμένα τα χρήματα, άρπαξαν ένα σίδερο και με αυτό έκαψαν στο πόδι τον πατέρα.
Αμέσως μετά έδεσαν τους γονείς με μονωτική ταινία και στη συνέχεια έφυγαν ανενόχλητοι, αρπάζοντας χρήματα και χρυσαφικά. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας εξετάζουν τους χώρους του σπιτιού στην προσπάθεια τους να εντοπίσουν τα αποτυπώματα και το DNA των αδίστακτων ληστών.


































newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com