Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ο Βενιζέλος ρίχνει παντού δίχτυα για την πολιτική του σωτηρία…



Σημαντικό και ελπιδοφόρο χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος το γεγονός ότι το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ομόφωνα και η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή με ευρύτατη πλειοψηφία υιοθέτησαν την πρόταση του για διεξαγωγή ιδρυτικού συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης, κάτι που, κατά τον ίδιο, δίνει μία νέα πνοή και προοπτική «στον χώρο της ευρύτερης Κεντροαριστεράς της ευθύνης».
Σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Το Καρφί», ο Ευάγγελος Βενιζέλος σημειώνει ότι «αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, κι όχι ένα μικρό, φοβικό, περίκλειστο ΠΑΣΟΚ».
Χαρακτηρίζει παράλληλα «σημαντική» την επιστολή του Φώτη Κουβέλη, «παρά το γεγονός ότι καθυστέρησε».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημειώνει ακόμη ότι η Κεντροαριστερά «δεν ετεροκαθορίζεται, ούτε σε σχέση με τη Νέα Δημοκρατία, ούτε σε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ», προσθέτοντας ότι «το αντίδοτο του λαϊκισμού δεν είναι το ν’ ακολουθείς το συρμό του πολιτικού και οικονομικού νεοφιλελευθερισμού, ούτε το αντίστροφο.
»Υπάρχει η τρίτη λύση, η υπεύθυνη λύση και αυτή είναι και πρέπει να είναι η Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη», καταλήγει,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com