Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Σύλληψη γυναίκας δικηγόρου που δεν είχε ... πτυχίο!!!!




Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα,μία γυναίκα από τον Πειραιά επί δύο χρόνια παρίστανε τη δικηγόρο, αναλαμβάνοντας μάλιστα σειρά υποθέσεων για τις οποίες πληρωνόταν κανονικά και με τον… νόμο!
Η ψεύτικη νομικός κατά κόσμον Ε. Γ., υπέγραφε παράβολα, δικαστικές παραστάσεις και ότι άλλο χαρακτηρίζει το επάγγελμα του δικηγόρου.Το πελατολόγιο της ήταν μεγάλο, καθώς πολλοί ήταν οι ανυποψίαστοι πολίτες που την εμπιστεύθηκαν και πίστεψαν ότι οι υποθέσεις τους θα διευθετηθούν.
Ενδεικτική είναι περίπτωση ενός «πελάτη» της, από τον οποιο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ηλεκτρονικής εφημερίδας, η δικηγόρος «γιαλατζί» είχε εισπράξει για τις υπηρεσίες της περισσότερα από 12.000 ευρώ!
Την αποκάλυψη της απάτης και την σύλληψη της Ε. Γ. την έκανε η αστυνομία όταν ένας ιδιώτης που γνώριζε την… πραγματικότητα, την κατήγγειλε. 
Ο υποτιθέμενος πελάτης αφού ανέλυσε στην γυναίκα την –υποτιθέμενη- υπόθεση που τον απασχολούσε, της ζήτησε να την αναλάβει. Εκείνη την αποδέχτηκε και εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί οι οποίοι της ζήτησαν τα χαρτιά της οπότε κα ισυνελήφθει για απάτη.
Η Ε.Γ. κρατείται και αναμένεται να απολογηθεί στον εισαγγελέα, κατηγορούμενη για το αδίκημα της απάτης κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση. Σε περίπτωση δε που τα ποσά που έχει εισπράξει από το… λειτούργημά της υπερβαίνουν τις 30.000 ευρώ, τότε θα διωχθεί για κακούργημα.









defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com