Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Κόλαση φωτιάς στην ΚΑΜΠΕΡΟΣ 2014 - Δείτε αποκλειστικές φωτό από προηγούμενη άσκηση ...




Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη αεροπορική άσκηση με την χρήση των περισσότερων τύπων όπλων αέρος-εδάφους ελληνικού αεροπορικού οπλοστασίου ΚΑΜΠΕΡΟΣ 2014, η οποία πραγματοποιείται δεκαεννέα χρόνια μετά την τελευταία φορά που είχε πραγματοποιηθεί το 1995.
Πολλά και ενδιαφέροντα είναι αυτά που έχουν ήδη συμβεί στην άσκηση και θα μεταδοθούν τις επόμενες ώρες ημέρες από το defencenet.gr, ενώ μεγάλο αφιέρωμα με αποκλειστικές φωτογραφίες θα δημοσιευθεί στο επόμενο τεύχος της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ.
Μέχρι τότε αξίζει να δούμε τι είχε συμβεί στην τελευταία άσκηση που είχε διεξαχθεί όπως και σήμερα, στο Πεδίο Βολής Κρανέας στις 13 Ιουλιου 1995
Τότε τα όπλα που είχαν χρησιμοποιηθεί ήταν GBU-8 HOBOS 2000 λιβρών με κατεύθυνση με TV κάμερα, από F-4Ε, βόμβες ελεύθερης πτώσης γενικής χρήσης ΜΚ-82-83-84, από αεροσκάφη Α-7Ε/Η  και F-16.
Κάνιστρα διασκορπισμού βομβιδιων  Μk-20 Rockeye και βολές πυροβόλων αεροσκαφών από F-4E, A-7E/H, F-5A,Mirage F-1, Mirage 2000,  και F-16C/D.
Θα επιχειρήσουν συνολικά 50-55 μαχητικά από όλες τις Μοίρες μαχητικών της ΠΑ.
Παρόντες είναι τόσο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δ.Αβραμόπουλος, όσο και οι τέσσερις Αρχηγοί Γενικών Επιτελείων.
Οi στόχοι:
Χάρτης εξομοίωσης στόχων
Τα αποτελέσματα των MK-82
Boλή από HOBOS.
Tα αποτελέσματα βολής CBU Μk-20 Rockeye κατά προσωπικού. Το όπλο είναι εξαιρετικά θανατηρφόρο.





















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com