Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

100 ευρώ πρόστιμο για όσους τροποποιούν τις φορολογικές δηλώσεις ...




Να περάσουν για έλεγχο θα καλέσει η εφορία όσους επιχειρήσουν να «πειράξουν» την φορολογική τους δήλωση Ε1, αλλάζοντας μέσω ίντερνετ τα στοιχεία που δήλωσαν. Επειδή για πρώτη φορά φέτος οι διορθωτικές (τροποποιητικές) δηλώσεις υποβάλλονται εξ αποστάσεως, το υπουργείο Οικονομικών θέλει να βάλει "φρένο" σε όσους σκεφτούν να αλλάξουν τα νούμερα χωρίς να συντρέχει πραγματικός λόγος, αλλά μόνο και μόνο για να μην πληρώσουν το ποσόν που έδειξε η εκκαθάριση.
Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να κάνουν χρήση με φειδώ της δυνατότητας υποβολής διορθωτικών δηλώσεων καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις παραμονεύουν κίνδυνοι και αυξημένα έξοδα.















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com