Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ζ.Κωνσταντοπούλου για το σκάνδαλο κατά των εισαγγελέων διαφθοράς: «Να παραιτηθούν κυβέρνηση και Αθανασίου» ...



Την παραίτηση της κυβέρνησης και ειδικά του υπουργού Δικαιοσύνης Χ.Αθανασίου για την σκανδαλώδη κλήση σε απολογία των επίκουρων Εισαγγελέων Εγκλημάτων Διαφθοράς Πόπης Παπανδρέου και Αντώνη Ελευθεριάνου επειδή διαβίβασαν στη Βουλή της δικογραφία για την υπόθεση των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά με ύποπτους διάπραξης εγκλημάτων κατά των συμφερόντων του ελληνικού δημοσίου τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ζήτησε η μαχητική βουλευτής ου ΣΥΡΙΖΑ Ζ.Κωνσταντοπούλου.
Επίσης ζήτησε να συνκληθεί εκτάκτως η Ολομέλεια της Βουλής.
Νωρίτερα η κυρία Κωνσταντοπούλου είχε κάνει την εξής δήλωση: «Εκείνοι που αποθεώνουν την αδιαφάνεια και τη συγκάλυψη με κάθε αθέμιτο μέσο κλείνοντας ακόμα και τη Βουλή να γνωρίζουν ότι τους έχει προ πολλού καταδικάσει η κοινωνία στη συνείδηση της.
Θέλει απύθμενο θράσος η ιδιοτελείς υπαίτιοι της καταστροφής της χώρας και οι σκανδαλωδώς ωφελημένοι από τη διακυβέρνηση της και τη χρόνια παραμονή τους στην εξουσία να επιτιμούν τη δικαιοσύνη όταν έρευνα και λειτουργεί θεσμικά».














defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com