Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

"Φωτορεπορτάζ":Επίσκεψη του Υπουργού Αμύνης Δημήτρη Αβραμόπουλου στον Άγιο Ευστράτιο ...




Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Υπουργού Αμύνης Δημήτρη Αβραμόπουλου στον Άγιο Ευστράτιο όπου και παραβρέθηκε σε επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στο Μνημείο Πεσόντων.avramopoulos-agios-eustratios-2
Στο περιθώριο της επίσκεψης του επισκέφθηκε το στρατιωτικό φυλάκιο και μοίρασε δώρα (tablets) στους στρατευμένους και μία μεγάλη τηλεόραση για τους αγώνες του Μουντιάλ, όπως αστειεύτηκε.
avramopoulos-agios-eustratios-3
Σύμφωνα με το limnosreport.gr ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ελευθερίας στην πλατεία του οικισμού και ολιγόλεπτη ομιλία του Υπουργού στον οποίο και απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα από τον Δήμαρχο κ. Μακρή, χαραγμένη σε πέτρα του Αγίου Ευστρατίου.
avramopoulos-agios-eustratios-4

avramopoulos-agios-eustratios-5

avramopoulos-agios-eustratios-6




















http://www.makeleio.gr/?p=113109

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com