Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

"Δεν μπορώ να πω ότι δεν συμβαίνουν υποκλοπές, δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια" ...




O υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στον ΣΚΑΙ αποκάλυψε ότι θα ζητήσει από τον Πάνο Σκουρλέτη να καταθέσει αν έχει κάποια στοιχεία για τυχόν παρακολουθήσεις συνομιλιών των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
«Είμαι οχτώ ημέρες υπουργός (...) δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο. Ο κ. Σκουρλέτης είναι ένας σοβαρός άνθρωπος τον γνωρίζω. Θα τον καλέσω να καταθέσει αν έχει κάποια στοιχεία», είπε ο ο κ. Κικίλιας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Τόνισε όμως ότι αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα γίνει ό,τι προβλέπεται από το νόμο αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να συμβάινουν υποκλοπές λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Δεν μπορώ να πω ότι ''συμβαίνει, δεν συμβαίνει'', δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια», επισήμανε.
Μιλώντας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε το Σάββατο ότι διαπιστώνονται ύποπτες κινήσεις παρακολούθησης των τηλεφωνικών του συνομιλιών.
«Εγώ το τελευταίο διάστημα μιλάω με τον Αλέξη Τσίπρα και στα 10 δευτερόλεπτα κόβεται η γραμμή. Δεν το λέω για να τρομάξουμε το λέω για να είμαστε προσεκτικοί. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει και οι αντίπαλοι μας είναι αδίστακτοι», είπε χαρακτηριστικά.








defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com