Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΚΑΙΡΟ--Έφοδος της Αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα των Εξαρχείων .....



Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από την Αντιτρομοκρατική στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων και συγκεκριμένα στην οδό Σπυρίδωνος Τρικούπη.
Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής εισέβαλαν σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου πολυκατοικίας, όπου φαίνεται πως διαμένουν Τούρκοι οι οποίοι φέρονται να πρόσκεινται στην κουρδική οργάνωση DHKP-C, την οποία η Τουρκία θεωρεί τρομοκρατική οργάνωση.
Στις έρευνες στο συγκεκριμένο διαμέρισμα των Εξαρχείων η Αντιτρομοκρατική δεν εντόπισε όπλα, αλλά συνέλαβε μια γυναίκα και δυο άνδρες, πιθανότατα κουρδικής καταγωγής για τους οποίους υπήρχαν εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση του φουσκωτού στη Χίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com