Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Τι θ΄ ακούσει ο Σταϊκούρας από τους απόστρατους και τι "συστάσεις" δέχτηκε για τους εν ενεργεία ...




Με τι θέσεις θα προσέλθουν στην συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα οι απόστρατοι ; Περιγράφονται στην ανακοίνωση της ΕΑΑΝ .

Ο Σταϊκούρα θα ακούσει τα εξής:


“Επειδή έχει δημιουργηθεί , έντεχνα και οπωσδήποτε εσφαλμένα , η εντύπωση στην κοινωνία οτι οι Στρατιωτικοί είναι ευνοημένοι και προς αποκατάσταση της αληθείας θα πρέπει να γνωρίσετε ως αρμόδιοι Φορείς οτι: 

α.-Οι απολαβές των εν ενεργεία έχουν περικοπεί περισσότερο από κάθε άλλη κατηγορία στο Δημόσιο και οτι αυτές δεν ανταποκρίνονται στο έργο το οποίο επιτελούν.
β.-Οι συντάξεις των αποστράτων έχουν περικοπεί μέχρι και 60% , όταν κατά τον κο Ι.Στουρνάρα οι συντάξεις στο Δημόσιο έχουν περικοπεί κατά 30%.
γ.-Συνολικά οι απόστρατοι έχουν υποστεί μέχρι τώρα 9 άδικες περικοπές
δ.-Το καθαρό ετήσιο δημοσιονομικό κόστος από την υλοποίηση των Αποφάσεων του ΣτΕ ανέρχεται στα 140 εκ.Ε. , όπως άλλωστε προβλέπεται από το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2013-2016”.

Να διευκρινίσουμε ότι ο Σταϊκούρας θα δει πριν απο την συνάντηση με τους απόστρατους την ΠΟΕΣ κι όχι μετά όπως γράψαμε. Ωστόσο στην ατζέντα του με τους εν ενεργεία της ΠΟΕΣ ο Σταϊκούρας έχει δεχτεί συστάσεις να μην έχει την απόφαση του ΣτΕ!



























onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com