Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

"Κουρεμένες" κατά 20% θα επιστρέψουν τις περικοπές στους ένστολους!!!



Aκόμα και αυτά τα λίγα αναδρομικά που θα επιστραφούν στους ένστολους θα είναι τελικώς "κουρεμένα".Σύμφωνα με τις διαρροές που μεταδίδονται από τους οικονομικούς συντάκτες η πρόταση Σταϊκούρα για την επιστροφή χρημάτων είναι η εξής:
Τα χρήματα θα επιστραφούν με…σκόντο που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα φθάσει το 20%. Το επιχείρημα που θα χρησιμοποιήσει ο Σταϊκούρας και η κυβέρνηση; “Δεν είχαμε υπολογίσει αυτή την εξέλιξη και η εκτέλεση της απόφασης θα πάει έτσι κι αλλιώς το 2015, όπου η κυβέρνηση έχει προγραμματίσει διάφορες μειώσεις φόρων και άλλες ελαφρύνσεις, άρα δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια”
Μόνο οι δικαστικοί θα πάρουν όλα τα λεφτά αμέσως. Κανείς άλλος απ΄ όσους δικαιώθηκαν δεν θα πάρει όσα το ΣτΕ αποφάσισε. Έχουν καταστήσει τις δικαστικές αποφάσεις διακοσμητικές. Αυτό δεν λογίζεται ως δημοκρατία.


















defencenet.\

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com