Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Νέα δίωξη στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ...



ΑΡΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ./13-6-2014


Νέα δίωξη αναμένεται να ασκήσει η Εισαγγελία Διαφθοράς, σύμφωνα με το "ΒΗΜΑ", με πυρήνα δάνειο που δόθηκε επί θητείας του Κλέωνα Παπαδόπουλου, διαδόχου του Άγγελου Φιλιππίδη, που ήδη είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση του ΤΤ.

Συνέχεια στις διώξεις για την υπόθεση των ύποπτων δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αναμένεται να δώσει, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Το Βήμα”, η Εισαγγελία Διαφθοράς, με επικεφαλής την Ελένη Ράικου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το ρεπορτάζ, η εν λόγω δίωξη θα αφορά δάνειο που χορηγήθηκε επί των ημερών του Κλέωνα Παπαδόπουλου, που διαδέχτηκε τον Άγγελο Φιλιππίδη στη διοίκηση της Τράπεζας, και ο οποίος είναι ήδη κατηγορούμενος για την υπόθεση του ΤΤ.
Με την κίνησή της αυτή, η Εισαγγελία φαίνεται ότι αναθερμαίνει την υπόθεση, ειδικά σε μία χρονική στιγμή, όπου αναμενόταν να ολοκληρωθεί από μέρα σε μέρα η ανάκριση και να αποσταλεί η σχετική δικογραφία από τον ανακριτή κ. Γιώργο Ανδρεάδη στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.
Σημειώνεται ότι ο κ.Ανδρεάδης έκανε δεκτό το αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης του επιχειρηματία κ. Δημήτρη Κοντομηνά, για άρση του περιοριστικού όρου απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, υπό την προϋπόθεση ότι ο κατηγορούμενος θα εμφανίζεται κάθε 15 ημέρες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.










Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com