Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΚΑΙΡΟ/ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ---Τουλάχιστο 1.000 πρόσωπα του δημοσίου βίου είναι έτοιμα για τον Κορυδαλλό ...





Βαριά ονόματα της Δικαιοσύνης, υπουργοί, νυν και πρώην, βουλευτές, ένστολοι "υπεράνω του νόμου", πρώην γραμματείς σε ευαίσθητα υπουργεία, πρόεδροι οργανισμών είναι ανάμεσα στους δεκάδες παράγοντες της δημόσιας ζωής που έχουν τιμητική θέση στη λίστα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Τουλάχιστο 30 στελέχη του υπουργείου Οικονομικών που έχουν βάλει την υπογραφή τους σε μέτρα που αντιβαίνουν τις αρχές του Ελληνικού Συντάγματος εκτιμάται ότι θα καθήσουν στο σκαμνί σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ έλθει στην εξουσία.
Η λίστα είναι τεράστια-κοντά στα 1.000 ονόματα-και σ΄ αυτή φιγουράρουν οι εμπλεκόμενοι σε σκάνδαλα διασπάθισης δημοσίου χρήματος αλλά και κατάχρησης εξουσίας.
Στην λίστα της Ζωής κεντρικό ρόλο έχουν οι πρωταγωνιστές της παράγκας της Δικαιοσύνης οι οποίοι διατηρούν στενές επαφές με την ακροδεξιά και παρακρατικές οργανώσεις.
Φιγουράρουν ακόμη εκβιαστές που υπηρετούν σε ευαίσθητες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών-όπως είναι οι ελεγκτικές-και οι οποίοι έχουν πιαστεί στα πράσα να λαδώνονται αλλά οι υποθέσεις τους παραμένουν στα συρτάρια και "περιέργως" δεν έχουν πάρει ακόμη το δρόμο της εκδίκασης.




























http://kourdistoportocali.com/post/35923/zoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com