Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Σωτήρια αεροδιακομιδή για αγοράκι 16 μηνών από την Αεροπορία Στρατού ...





Ύστερα από αίτημα του ΕΚΑΒ, πραγματοποιήθηκε αεροδιακομιδή με ελικόπτερο CH-47D Chinook της Αεροπορίας Στρατού, αγοριού 16 μηνών, διασωληνωμένου, από το αεροδρόμιο της Σύρου στο αεροδρόμιο Ελευσίνας.
Ακόμα μια επιτυχημένη όσο και σωτήρια αεροδιακομιδή πραγματοποιήθηκε από την Αεροπορία Στρατού, συνεχίζοντας το πολύτιμο κοινωνικό έργο των Ενόπλων Δυνάμεων!
Συγκεκριμένα,  σήμερα το πρωί, ύστερα από αίτημα του ΕΚΑΒ, πραγματοποιήθηκε αεροδιακομιδή με ελικόπτερο CH-47D Chinook της Αεροπορίας Στρατού, αγοριού 16 μηνών, διασωληνωμένου, από το αεροδρόμιο της Σύρου στο αεροδρόμιο Ελευσίνας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, το αίτημα πραγματοποιήθηκε στις 02:20 και τελικά το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας στις 05:30, όπου έγινε η παραλαβή του ασθενούς.







Πηγή: cyclades24.gr









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com