Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Ζήτησαν από ανασφάλιστο 1.200 ευρώ για νοσήλια !!!




Παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης και ιδιαίτερα του πρώην υπουργού Υγείας, Α. Γεωργιάδη, ότι λύθηκε το θέμα της πρόσβασης των ανασφάλιστων πολιτών στα νοσοκομεία και εκκρεμεί η φαρμακευτική τους κάλυψη, η πραγματικότητα για μία ακόμα φορά είναι διαφορετική.
 
Η διοίκηση του νοσοκομείου «Παμμακάριστος» ζήτησε την περασμένη Παρασκευή 1.200 ευρώ για νοσηλεία και εξετάσεις από ανασφάλιστο πολίτη.Ο άνδρας, ο οποίος είχε πολλά χρόνια βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα όμως το τελευταίο διάστημα είναι άνεργος, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.
 
Μόλις τρεις ώρες αφού ο άνδρας πήρε εξιτήριο, δέχτηκε τηλεφώνημα από το νοσοκομείο, καθώς η διοίκηση του ζητούσε να καταβάλει 1.200 ευρώ, αλλιώς το χρέος επρόκειτο να του αποσταλεί μέσω εφορίας και μάλιστα με προσαύξηση!Μετά από παρέμβαση των εργαζομένων, του ΠΑΜΕ Υγείας-Πρόνοιας, της τοπικής Λαϊκής Επιτροπής και άλλων φορέων, ο διοικητής του νοσοκομείου δεσμεύτηκε να διαγραφεί το χρέος.
 














defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com