Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ο Λιακουνάκος και τα Leopard από ...χρυσάφι! ...




Μ ΄ ένα πέπλο μυστηρίου και πάντως σίγουρα με απόλυτη μυστικότητα καλύπτεται η υπόθεση της απολογίας του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου στις ανακριτικές αρχές . Ο κ.Λιακουνάκος και άλλοι 18 είναι κατηγορούμενοι για την υπόθεση του ηλεκτρονικού πολέμου . Η ζημιά του δημοσίου σύμφωνα με τις κατηγορίες είναι περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ.


Όμως αυτή δεν είναι η μόνη υποθεση στην οποία μπορεί να δώσει κάποια απάντηση ο Θωμάς Λιακουνάκος. Μια είδηση που έρχεται απο την Πολωνία κάνει κάθε Έλληνα φορολογούμενο πολίτη να βγαίνει απο τα ρούχα του.

Η Πολωνία άρχισε να παραλαμβάνει τα πρώτα άρματα μάχης Leopard 2A5 από τα αποθέματα του γερμανικού στρατού. Μπορεί να μην είναι …του κουτιού είναι όμως σε άριστη κατάσταση και όπως υποστηρίζουν όσοι ξέρουν μια χαρά κάνουν την δουλειά τους ακόμη και με τα “ειδικής παραγγελίας” Leopard . Πόσο κόστισαν τα δικά μας; 1,7 δις ευρώ, τα 170 άρματα. Πόσο κοστίζουν στους Πολωνούς τα 116 Leopard που άρχισαν να παραλαμβάνουν; 187 εκατομμύρια ευρώ!!! Κάπου τόσο είχαν πληρώσει και τα δικά τους οι Τούρκοι,λίγο μετά την ολοκλήρωση της δικής μας αγοράς. Την οποία την κάναμε υποτίθεται για να αποκτήσουμε επιχειρησιακό πλεονέκτημα στον Έβρο. Το πληρώσαμε 1,7 δις και το χάσαμε αμέσως με τους Τούρκους να παίρνουν κι αυτοί άρματα Leo από τους Γερμανούς πολύ,πολύ φθηνότερα!

Στο ερώτημα γιατί αυτη η τόσο τεράστια οικονομική διαφορά ακόμη κι όταν μιλάμε για…ειδικής παραγγελίας Leo σίγουρα ο Θωμάς Λιακουνάκος που εκπροσωπούσε την κατασκευάστρια KMW θα έχει κάποιες εξηγήσεις. 






































onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com