Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Εφάπαξ στρατιωτικών; Περάστε του χρόνου !!!




Εφάπαξ αγνοείτε για τους απόστρατους του στρατού ξηράς. Οι καθυστερήσεις καταβολής του ξεπερνούν πλέον τους 15 μήνες προκαλώντας “οικονομική ασφυξία” στις οικογένειες των στρατιωτικών που αναμένουν τα χρήματα για να κλείσουν τις μαύρες τρύπες των άθλιων οικονομικών τους. 

Ο στρατός ξηράς που έχει τους περισσότερους να εξυπηρετήσει έχει σπάσει το ρεκόρ.

Η κατάσταση είναι αισθητά καλύτερη στην Πολεμική Αεροπορία. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους τώρα εξυπηρετούνται οι αξιωματικοί που είχαν υποβάλλει αιτήσεις αποστρατείας τον Σεπτέμβριο του 2013.

Η κατάσταση αναμένεται να ξεφύγει στο Πολεμικό Ναυτικό που τώρα δίνει χρήματα με καθυστέρηση 10 μηνών. Τώρα εισπράττουν όσοι έφυγαν τον περασμένο Ιούλιο και αναμένουν τουλάχιστον ακόμη 700.










































onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com