Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Ζαχάρω Ηλείας:Iερέας με σκισμένα ράσα στο Αυτόφωρο για εκλογικό καβγά!





Στο αυτόφωρο κατέληξε ένας ιερέας από την Ζαχάρω Ηλείας μετά απο καβγά που ξεκίνησε από εκλογοκουβέντα και επεκτάθηκε σε προσωπικές διαφορές με τρίτο πρόσωπο. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, παραμονής των εκλογών σε καφενείο της περιοχής, με τον ιερέα – σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive- να ξεκινά κουβέντα για την δραστηριότητα στελέχους του τοπικού δήμου.
Υπήρξε ένταση με αντιδήμαρχο του δήμου σε λεκτική αντιπαράθεση, όμως με τη συμμετοχή άλλου ατόμου στην κουβέντα, ξεκίνησε ένας μεγαλύτερος κύκλος έντασης με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια. Ο ιερέας φέρεται να χαστούκισε τον άντρα που παρενέβη στην συζήτηση, εκείνος τον τράβηξε από το ράσο το οποίο σκίστηκε και με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και της Αστυνομίας, δόθηκε τέλος στο επεισόδιο. Ο άντρας που χαστούκισε ο ιερέας υπέβαλε μήνυση και ο τελευταίος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, όπου ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com