Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Καταγγελία της “Ελληνικής Αυγής” για εκλογές σε Δήμο Αθηναίων:”Ξεχνάνε” να δώσουν ψηφοδέλτια του Κασιδιάρη σε Ν.Κόσμο-Κυψέλη-Γκύζη! ...




Από νωρίς το πρωί στην Χρυσή Αυγή δέχονται καταγγελίες για δικαστικούς αντιπροσώπους και μέλη εφορευτικών επιτροπών που “ξεχνούν” να δώσουν τα ψηφοδέλτια της “Ελληνικής Αυγής” μαζί με τα ψηφοδέλτια των υπολοίπων συνδυασμών. Ήδη εκλογικοί αντιπρόσωποι της Χρυσής Αυγής έχουν προβεί σε ενστάσεις, ενώ ενημέρωσαν και την έφορο δικαστικών αντιπροσώπων Α’ Αθηνών Κα. Λεπενιώτη. Μέχρι τώρα έλαβαν καταγγελίες για τα εξής τμήματα:
349ο Νέου Κόσμου, 906ο Κυψέλης (Τροίας 6), 592ο (οδ. Πυλαίας, 4ο δημοτικό διαμέρισμα) και 1006ο (Γκύζη).
Όσοι αντιμετωπίσουν ανάλογο πρόβλημα-αναφέρει η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής- οφείλουν να το καταγγείλουν απευθείας στον δικαστικό αντιπρόσωπο και να ζητήσουν να καταγραφεί το γεγονός στα πρακτικά που τηρεί η εφορευτική επιτροπή.
Αμέσως μετά να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και να ενημερώσουν για το συμβάν.
Τηλέφωνα εκλογικού τμήματος: 210 6985121, 210 6985171, 210 6985173 και 210 6985175

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com