Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Δεν υπήρξε εγκατάλειψη του οδηγού στο τροχαίο που έγινε το πρωί του Σαββάτου στον Αγιο Αντώνιο ...





Δεν υπήρξε εγκατάλειψη του οδηγού (φoρτηγού),  στο τροχαίο συμβάν που έλαβε χώρα το πρωί (4.30 πμ) του Σαββάτου στο Περιστέρι στον Άγιο Αντώνιο, με τις δύο κοπέλες που επέβαιναν σε δίκυκλο .
Οι κάτοικοι του Περιστερίου μιλούσαν για εγκατάλειψη του οδηγού σε άλλο τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα εκείνη την μέρα στο Καματερό και ο οδηγός συνελήφθη και πέρασε την αυτόφωρη διαδικασία μερικές ώρες αργότερα, όπως μας είπαν και από την Τροχαία Περιστερίου.
Αναφορικά με το τροχαίο στον Άγιο Αντώνιο, ο οδηγός του φορτηγού δεν εγκατέλειψε το σημείο και ήταν ο πρώτος που κάλεσε το ασθενοφόρο, σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο που επικοινώνησε μαζί μας, αλλά και με την τροχαία.  Η οδηγός του δικύκλου παραβίασε παλλόμενο σηματοδότη με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο, χωρίς όμως να έχει καμία ευθύνη ο οδηγός.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο οδηγός υποβλήθηκε και σε τοξικολογικές εξετάσεις και βρέθηκε πως δεν είχε καταναλώσει καθόλου αλκοόλ.
Η άλλη κοπέλα που επέβαινε στο δίκυκλο νοσηλεύεται στο Τζάνειο και σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή της μίλησε για τραγικό λάθος της οδηγού.




























http://www.makeleio.gr/?p=95690#more-95690

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com