Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Από την Αλβανία στην αγκαλιά της Δούρου .....






Η ιστορία της μικρής Μαρίας που πανηγύρισε με την νέα Περιφερειάρχη Αττικής

Απόρησαν όσοι είδαν τόσο την πρώτη Κυριακή των εκλογών όσο κυρίως τη δεύτερη τη Ρένα Δούρου να πανηγυρίζει σηκώνοντας στην αγκαλιά της ένα μικρό κορίτσι. Κάποιοι θυμήθηκαν τον Ανδρέα Παπανδρέου και τη μικρή Αννούλα του 1985, και δεν έλειψαν τα αρνητικά σχόλια. Ομως, υπάρχει μια τρυφερή ιστορία πίσω από το μικρό κορίτσι που λατρεύει τη Ρένα Δούρου.
Πρόκειται για τη μικρή Μαρία, που γνώριζε καλά και θαυμάζει τη Ρένα Δούρου. Η Μαρία είναι αλβανικής καταγωγής και δεν έχει χάσει καμία συγκέντρωση της Ρένας Δούρου, γράφει ο Μικροπολιτικός στα ΝΕΑ, αφού η περιφερειάρχης είναι κάτι σαν μεγάλη ευεργέτιδα της οικογένειας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com