Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Νέα προθεσμία για την απολογία του έλαβε ο Θ. Λιακουνάκος .....






Νέα προθεσμία για να απολογηθεί στις 16 Ιουνίου έλαβε ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος, ένας εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση του «ηλεκτρονικού πολέμου».
 
Ο κ. Λιακουνάκος προσήλθε το πρωί της Παρασκευής στον ανακριτή κατά της Διαφθοράς Ιωάννη Σαριώτη χωρίς τους δικηγόρους του -οι οποίοι κατά πληροφορίες δήλωσαν κώλυμα- ζήτησε και έλαβε εκ νέου προθεσμία.
 
Ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος είναι ένας από τους 19 κατηγορούμενους στην υπόθεση του «ηλεκτρονικού πολέμου» και είναι η τρίτη φορά που λαμβάνει προθεσμία για να απολογηθεί αφού η αρχική ημερομηνία της απολογίας του είχε οριστεί για τον Μάρτιο του 2014.
 
Πρόκειται για ένα οπλικό σύστημα που παραγγέλθηκε σε εταιρεία του το 2000 (επί υπουργίας Τσοχατζόπουλου) και ζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο με 43 εκατ. ευρώ, τα οποία εισέπραξε ο επιχειρηματίας χωρίς να έχει παραδώσει ούτε βίδα στον Ελληνικό Στρατό!
 
Ο κ. Λιακουνάκος αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες όπως και ο πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλισμών Ευάγγελος Βασιλάκος ο οποίος μετά την απολογία του για την ίδια υπόθεση αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.
 





















































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com