Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Έρχονται αποκαλύψεις φωτιά για πολιτικούς και μίζες στα εξοπλιστικά! Όλο το παρασκήνιο…





Μία πολύκροτη υπόθεση στις μίζες των εξοπλιστικών ξηλώνει το «πουλόβερ της διαπλοκής » και γίνεται «μοχλός» για να ανοίξουν τα στόματα !!
Με αξονα αυτη την απρόσμενη εξέλιξη αρχίζουν να αποκαλύπτονται μυστικοι λογαριασμοί, , οικονομικά πακέτα εκατομμυρίων, κρυφές συμφωνίες και αποστολές στην Ελβετία και σε αλλες ευρωπαικές τράπεζες οπου είναι κατατιθεμένα τα βρώμικα λεφτά….
Η υποθεση παίρνει πλ´εον την ουσιαστική πολιτική της διάσταση αφού αυτός που πρόκειται να μιλήσει πρώτος είναι ο υπαριθμον ενα κατηγορούμενος έμπορος όπλων Πάνος Ευσταθιου ο οποίος συνδέεται στενά με ενα απο τα εμπλεκόμενα πολιτικ´α πρόσωπα!!!
Η υποθεση είναι αρκετά παλαια και σε αυτήν εμπλέκεται πρώην υπουργος της Ν.Δ που φαίνεται να γνώριζε τον Ευσταθιου.
Η χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων ξεκίνησε μετα απο ενδοοικογενειακη προστριβή που δημιούργησε αλυσιδωτές αντιδρασεις στο υπουργικό περιβάλλον καθώς κάποιοι γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα η φαίνεται να μετείχαν στις αποστολές της πολυθρύλητης μίζας σε ελβετικές τράπεζες. Ο Ευσταθίου -λένε δικαστικές πηγές που γνωρίζουν αρκετά απο το παρασκήνιο του πολιτικού θρίλλερ- είναι ετοιμος να ανοίξει το στόμα του γι αυτή την παλαιά υπόθεση και να αναφέρει και το είδος του οπλικού συστήματος αλλά και τα ονόματα που ενεπλάκησαν. Αλλοι λένε πως αφορά ενα βασικό τεχνολογικό οπλο των αρμάτων μάχης, αλλοι μιλούν για διόπτρες νυχτερινής σκόπευσης,αλλοι για ενα εξάρτημα αρκετά χρήσιμο για την υπεροπλία των τανκς του Στρατού Ξηράς.
Πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση ξέρουν πως υπάρχουν συγκεκριμμένοι λογαριασμοί στην Ελβετία αλλά και αλλοι σε Βρετανικές τράπεζες ενω λέγεται οτι τα ποσα μεταφέρθηκαν με μυστικότητα προκειμένου να χαθούν τα ίχνη των εμπλεκομένων στη δύσοσμη αυτή υπόθεση. Οι αρχές πίεσαν αρκετά τον Ευσταθίου να δώσει τα πολύτιμα στοιχεία με αντάλλαγμα να «πέσει στα μαλακά» αποκαλύπτοντας το ρόλο πολιτικών προσωπων που με τον εναν η τον αλλον τρόπο ενεπλάκησαν στο μεγάλο φαγοπότι…..Το θέμα είναι οτι στον περίγυρο του πρώην υπουργού εχουν φθάσει τα πρώτα μηνύματα κι εχει σημάνει συναγερμός καθώς γνωρίζουν οτι ο Ευσταθίου απέναντι στα ερωτήματα των ανακριτών θα είναι ειλικρινής και δεν θα διστάσει να μπλοκάρει την υπόθεση.
Γνωριζει και με οσα του επισημαίνουν οι συνηγοροί του οτι αν συνεργαστεί ουσιαστικά με τις αρχές και πεί την αλήθεια για οσα γνωρίζει σχετικά με τις μίζες των οπλικών συστημάτων, θα καταφέρει να ξεπεράσει τους σκοπέλους και να απομακρύνει τις κατηγορίες εναντίον του. Το κρίσιμο ζήτημα είναι τι θα γίνει με το οικογενειακό περιβάλλον του πρώην υπουργού οπου εχουν ¨»βγει τα μαχαίρια» μεταξύ των συγγενών που γνωρίζουν , που ξερουν τις διαδρομες του μάυρου χρήματος γιατί οι ιδιοι μετέφεραν τα ποσα σε τράπεζες του εξωτερικού, που αντεκδικούνται μεταξύ τους και με τον παλαι ποτέ ισχυρό ανδρα της πολιτικής που καλείται να αποδείξει την αθωώτητά του….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com