Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Απόστρατος κάνει προεκλογική εκστρατεία εντός Γενικών Επιτελείων!!!




Απόστρατος στρατηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, εμφανίστηκε στους διαδρόμους των Γενικών Επιτελείων για να κάνει “προεκλογική καμπάνια”! 

Το απίστευτο συμβάν έγινε την Τετάρτη . Ο απόστρατος είναι περιφερειακός σύμβουλος στην Αττική και πέρασε από αρκετά γραφεία . Στο ΓΕΝ όπως λένε οι πληροφορίες μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονός από το γραφείο του Α/ΓΕΝ του ζητήθηκε να αποχωρήσει άμεσα. Και δεν επρόκειτο για παράκληση αλλά …για διαταγή.

Ο απόστρατος έφερε κάρτα εισόδου επισκέπτη από το ΓΕΕΘΑ. Και το ερώτημα που πρέπει να μας απαντήσουν από το γραφείο του Α/ΓΕΕΘΑ -ή του υπαρχηγού του αφού ο κ. Κωσταράκος έλειπε στο εξωτερικό- είναι να έχει ήδη διαταχθεί έρευνα για την “προεκλογική βόλτα” του υποψηφίου . Τόσες ΕΔΕ για “ψύλλου πήδημα” έχουν διατάξει , δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι γι΄ αυτό το επεισόδιο δεν έχουν κάνει τίποτα.







































onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com