Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ο Καμίνης έστειλε συνεργεία στη βίλα Αμαλίας για να δείξει έργο παραμονή εκλογών!!!!!




Γύρω στις τρεις το μεσημέρι του Σαββάτου φορτηγό σταμάτησε στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Χέυδεν όπου εργάτες ξεφόρτωναν σκαλωσιές στο πεζοδρόμιο μπροστά στη βίλα Αμαλίας . Παρατηρήσαμε στην πρόσοψη του κτιρίου επί της Αχαρνών αλλά και επί της Χέυδεν να έχουν βάλει μεγάλες φωτογραφίες σαν πανό που δείχνει την μορφή που θα έχει το κτίριο μετά την ανάπλαση .Τα αρπακτικά του Δημαρχείου Αθήνας όπως και σε ολόκληρη την πόλη έτσι και στην βίλα  Αμαλίας , στέλνουν τα συνεργεία για δουλειές για να δείξουν καλό πρόσωπο και να πάρουν κάνα ψηφαλάκι αύριο που είναι εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com