Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΓΙΑ ...ΓΛΥΚΑΤΖΗΔΕΣ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟΥΣ....Νηστίσιμα cupcakes σοκολάτας σε 3 βήματα ...



Χωρίς αυγά και χωρίς γάλα αυτοί οι σοκολατένιοι πειρασμοί είναι ότι πρέπει για αυτές τις ημέρες.


Λερώνοντας μόνο ένα μπολ έχετε έτοιμα νηστίσιμα σοκολατένια cupcakes.
Υλικά1 και 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις3 κουταλιές της σούπας κακάο1 φλιτζάνι ζάχαρη1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι1 κουταλάκι του γλυκού λευκό ξίδι1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας5 κουταλιές της σούπας λάδι1 φλιτζάνι νερό
Εκτέλεση1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.2. Αναμίξτε τα 5 πρώτα υλικά σε ένα μπολ. Κάντε τρεις λακουβίτσες και στη μία χύστε το λευκό ξίδι, στην άλλη το εκχύλισμα βανίλιας και στην τρίτη το λάδι. Περιχύστε όλα σας τα υλικά στο μπολ με το νερό και ανακατέψτε καλά μέχρι να έχετε ένα λείο, ομοιογενές μείγμα.3. Μοιράστε σε θήκες cupcakes μέσα στα κατάλληλα φορμάκια και ψήστε για 35 λεπτά. Σερβίρετέ τα ζεστά η κρύα περιχύνοντας με σιρόπι σοκολάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com