Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Πόλη υπό κατοχή: Ελικόπτερα, ειδικές δυνάμεις, ελεύθεροι σκοπευτές κλπ. για την προστασία της μισητής Α.Μέρκελ ...





Πόλη υπό κατοχή θυμίζει το κέντρο της Αθήνας αυτή την στιγμή προκειμένου να προστατευθεί η καγκελάριος της Γερμανίας Α.Μέρκελ από την "αγάπη" των Ελλήνων προς το πρόσωπό της: Ελικόπτερα πετάνε συνέχεια επάνω από τα σπίτια, πάνοπλοι αστυνομικοί με το δάκτυλο στην σκανδάλο των οπλοπολυβόλων MP-5 φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα κοιτούν ως υπόπτους όλους τους πολίτες που περπατούν σε ένα έρημο κέντρο, περιπολικά και συρίνες που ουρλιάζουν και όλα αυτά μέσα σε ένα φθινοπωρινό σκηνικό με βροχή και κρύο που έφερε η μισητή στους Ελληνες Γερμανίδα πολιτικός από την χώρα της.
Τουλάχιστον 10 ελεύθεροι σκοπευτές της ειδικής ομάδας των ΕΚΑΜ έχουν ακροβολιστεί σε διάφορα σημεία περιμετρικά των οδών που περνάει η πομπή με τα θωρακισμένα αυτοκίνητα.
Και οι λιγοστοί Αθηναίοι κοιτούν τα ελικόπτερα που κάνουν κύκλους στον ουρανό (μόνο όταν έρχονται τέτοιοιες επισκέψεις γιατί διαφορετικά για την εγκληματικότητα δεν υπάρχει ούτε ελικόπτερο, ούτε ... αστυνομικό "παπάκι" όταν τους χρειάζονται οι πολίτες) και αναρωτιούνται βλέποντας τον μαύρο ουρανό: "Πότε, Θεέ μου, θα κάνει ξαστεριά;"...





































































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com