Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Σήμα υπερηφάνειας Α/ΓΕΝ στα πληρώματα των πολεμικών πλοίων - Τι γράφει ...



“Είμαι υπερήφανος για εσάς”. Μια φράση του Α/ΓΕΝ Βαγγέλη Αποστολάκη αποτυπωμένη στο σήμα πους έστειλε προς το προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού που συμμετείχε στις ασκήσεις που έγιναν αυτές τις ημέρες στο Αιγαίο.

Την τελευταία φάση τους ο Α/ΓΕΝ την παρακολούθησε από τις γέφυρες πολεμικών πλοίων και είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την αίσθηση καθηκόντος που διέπει όλα τα στελέχη.

“Συνεχίστε το έργο σας για να διατηρήσουμε υψηλή διαθεσιμότητα και επιχειρησιακή ετοιμότητα των πλοίων”, αναφέρει ακόμη στο σήμα του ο Α/ΓΕΝ. Το προσωπικό του ΠΝ ,όπως και των άλλων Όπλων βεβαίως έχει κάνει τα πάντα προς αυτή την κατεύθυνση. Έχει μάθει να λειτουργεί διαρκώς εκτός ορίων και ελπίζει πραγματικά να επιστρέψουν και οι Ένοπλες Δυνάμεις στην “κανονικότητα”, όπως ακούμε αυτές τις ημέρες. Είναι ώρα να στείλουν οι Αρχηγοί και κάποιο σήμα προς την κυβέρνηση ,μήπως και αφυπνιστούν σ΄ ότι έχει να κάνει με την κατάσταση που επικρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com