Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Έχει ρωτήσει κανείς τους αξιωματικούς αν θέλουν να κάνουν τις “γλάστρες”; ...





Αυτή η φαρσοκωμωδία με την χρησιμοποίηση ανθυπολοχαγών ακόμη και υπολοχαγών σε ρόλο “γλάστρας” στα σκαλιά του Μαξίμου πότε θα τελειώσει άραγε; Ξεκίνησε με την επίσκεψη Ολάντ στην Αθήνα επί υπουργίας Παναγιωτόπουλου και παντοκρατορίας Μπαλτάκου και συνεχίζεται τώρα με Αβραμόπουλο και Κωσταράκο.
Είναι δυνατόν ανθυπολοχαγοί και υπολοχαγοί να χρησιμοποιούνται σε τέτοιες …αποστολές; Έχει ενδιαφερθεί να μάθει κάποιος πως αισθάνονται και τι λένε μεταξύ τους για την χρησιμοποίησή τους σε τέτοιες εκδηλώσεις; Έχουν πάρει μυρουδιά εκεί στο Πεντάγωνο πόσο άσχημα αισθάνονται να εμφανίζονται σε φωτογραφίες σαν ντεκόρ; Σιγά μην τους έχουν ρωτήσει.
Επειδή ο Αβραμόπουλος είναι έξυπνος ας πει στους “στραταίους” ότι και τα αγήματα απόδοσης τιμών που έχουμε μια χαρά κάνουν παρουσιάστε. Αντε να σοβαρευτούμε λίγο γιατί το κακό έχει παραγίνει με τις στολές και τις παράτες…































http://armynews.gr/?p=19684

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com