Σάββατο 26 Απριλίου 2014

"ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ" ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ...





Επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στην Πελοπόννησο για τον εντοπισμό του Μαζιώτη
Οι εκτιμήσεις της αντιτρομοκρατικής ότι πίσω από την βομβιστική επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο στο κτίριο της τράπεζας της Ελλάδος στις 10 Απρίλιου στην οδό Αμερικής, όπου στεγάζεται και ο μόνιμος αντιπρόσωπος του Δ.Ν.Τ. στην Ελλάδα Ουές Μακ Γκρου, κρύβονται ο καταζητούμενος Νίκος Μαζιώτης και η σύντροφος του Πόλα Ρούπα, επιβεβαιώθηκαν.
Αυτό όμως που δεν περίμεναν οι αρχές είναι ότι την ευθύνη για το χτύπημα θα την αναλάμβανε ο "Επαναστατικός Αγώνας", αφού περίμεναν την τρομοκρατική οργάνωση "Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών" που είχε δημιουργήσει ο Μαζιώτης και η ομάδα του.
Η επανεμφάνιση του "Επαναστατικού Αγώνα" τέσσερα χρόνια μετά την εξάρθρωση του, έχει σημάνει "κόκκινο" συναγερμό στην αντιτρομοκρατική, αφού όπως λένε οι αστυνομικοί, σημαίνει δύο πράγματα.
Το πρώτο είναι ότι πλέον ο Νίκος Μαζιώτης και η Πόλα Ρούπα έχουν το οπλοστάσιο για χτυπήματα μεγάλου βεληνεκούς και δεύτερον, έχουν βρει τους συνεργούς για την "αναγέννηση" της τρομοκρατικής οργάνωσης.
Οι αστυνομικοί ψάχνουν τώρα να βρουν το σπίτι - γιάφκα της οργάνωσης, στο οποίo όπως φαίνεται από τα μέχρι τώρα χτυπήματα υπάρχουν κρυμμένα μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης ANFO, ρουκετοβόλο, Καλάσνικοφ, πιστόλια και χειροβομβίδες.
Επαναστατικό αγώνας: Κάλεσμα σε ένοπλο αγώνα
Ο συντάκτης της προκήρυξης καλεί σε ένοπλο λαϊκό αγώνα, ενώ κάνει "άνοιγμα" και σε άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις για μπαράζ επιθέσεων :
Σε μια τέτοια επιτακτική προσπάθεια οι όποιες διαφοροποιήσεις μας σχετικά με την Επανάσταση και την κοινωνική οργάνωση σε αυτήν, δεν μας εμποδίζει να συναντηθούμε με αγωνιστές που βλέπουν ως αναγκαία και ικανή συνθήκη για την διέξοδο από το καπιταλιστικό τέλμα την ανατροπή του οικονομικού
και πολιτικού συστήματος. Αντιθέτως, είμαστε πεπεισμένοι πως είναι μεγάλη αναγκαιότητα η αγωνιστική συσπείρωση των επαναστατών για την αντιστροφή του πολιτικού και κοινωνικού κλίματος, για την έναρξη μια γενικευμένης επαναστατικής προσπάθειας. Και για αυτό καλούμε κάθε αγωνιστή που έχει
συνείδηση των συνθηκών αλλά και της ιστορικής του αποστολής να συστρατευτεί στον αγώνα για την ανατροπή του οικονομικού και πολιτικού συστήματος. Καλούμε όποιον αγωνιστή βλέπει ως αναγκαία για την επαναστατική αλλαγή την βίαιη ανατροπή των θεσμών και των δομών του καθεστώτος, να περάσει
στην άμεση επαναστατική δράση. Οι αντικειμενικές συνθήκες είναι και παραμένουν ιδανικές. Στο χέρι των επαναστατών είναι να διαμορφώσουν τις υποκειμενικές συνθήκες για την Επανάσταση."
Έρευνες στην Πελοπόννησο για Μαζιώτη
Εδώ και λίγες ημέρες είχαν πάει στην Πελοπόννησο κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στην προσπάθεια τους να βρουν κάποιο ίχνος του καταζητούμενου Νίκου Μαζιώτη, αφού όπως έχει διαπιστωθεί συμμετείχε στην αιματηρή ληστεία τράπεζας στην Κλειτορία Αχαϊας.
Οι αρχές πιστεύουν, ότι ο Μαζιώτης είναι αυτός που πυροβόλησε στο πόδι τον αστυνομικό κατά τη διάρκεια της ληστείας και εκτιμούν ότι πιθανότατα κρύβεται για κάποιο χρονικό διάστημα στην περιοχή...




































































































newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com