Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ο ανασχηματισμός και το Πεντάγωνο . Ποιος μπορεί να διαδεχθεί τον Αβραμόπουλο; ...




Μετά από τις ευρωεκλογές ένα από τα σενάρια που παίζει να υλοποιηθεί άμεσα είναι ο ανασχηματισμός. Τι θέλει σ΄ αυτή τη περίπτωση ο Αβραμόπουλος; Να μείνει ή να φύγει από το Πεντάγωνο; Μόνο για το υπουργείο Εξωτερικών θα θελήσει να αφήσει το Πεντάγωνο όπου περνάει καλά. Μπορεί να υπάρχει πολύ γκρίνια στο στράτευμα αλλά έχει ασπίδα τους αρχηγούς και ειδικά τον Κωσταράκο ο οποίος είναι χωρίς αμφιβολία ο πιιο αντιπαθής αρχηγός ΓΕΕΘΑ της μεταπολίτευσης.
Υπάρχει το σενάριο που θέλει τον Βενιζέλο να σκέφτεται να μην είναι στην κυβέρνηση για να ασχοληθεί αποκλειστικά με τα κομματικά. Όλα αυτά βέβαια θεωρητικά αφού τα πάντα ,ακόμη και η ύπαρξη της κυβέρνησης θα εξαρτηθεί από το τι θα βγάλει η κάλπη.
Αν τέλος πάντων ο Αβραμόπουλος επιστρέψει στο Σύνταγμα και στο υπουργείο Εξωτερικών και η κυβέρνηση παραμείνει στη θέση της για το Πεντάγωνο αναζητείται διάδοχος από την “σκληρή δεξιά” πτέρυγα της ΝΔ. Κάτι μεταξύ …Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη δηλαδή. Ο ένας το παίζει αδικημένος που δεν έχει πάρει υπουργείο. Ο δεύτερος θέλει να ανταμειφθεί για την δύσκολη θητεία του στο Υγείας. Να το δούμε κι αυτό;

















































http://armynews.gr/?p=20457

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com