Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Επίσκεψη της Σχολής Διοίκησης Επιτελών Αξιωματικών ΠΝ στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας ...





Τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014, οι σπουδαστές της Σχολής Διοίκησης Επιτελών Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού (ΣΔΙΕΠ/ΠΝ), επισκέφθηκαν το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), στο πλαίσιο εκπαιδευτικού ταξιδιού.
Τον Διοικητή της Σχολής, Αρχιπλοίαρχο Ιωάννη Σαμαρά ΠΝ και τους σπουδαστές, υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Α΄ Κλάδου του ΑΤΑ, Ταξίαρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης.
Επίσκεψη της Σχολής Διοίκησης Επιτελών Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού (ΣΔΙΕΠ/ΠΝ) στο ΑΤΑ. (Πολεμική Αεροπορία)
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για την αποστολή, την οργάνωση και τα μέσα της Τακτικής Αεροπορίας.
Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ), όπου ξεναγήθηκαν στους χώρους του και ενημερώθηκαν για τον τρόπο διεξαγωγής και ελέγχου των Αεροπορικών Επιχειρήσεων.
Επίσκεψη της Σχολής Διοίκησης Επιτελών Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού (ΣΔΙΕΠ/ΠΝ) στο ΑΤΑ. (Πολεμική Αεροπορία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com