Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ...




Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις ο εφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε και ανακοινώνει εντός της ημέρας την κάθοδό του στην πολιτική.
Ως γνωστόν δημοσιεύματα ήθελαν να ασκούνται πιέσεις από τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ αλλά και από φορείς της πόλης (εμπορικοί σύλλογοι κλπ.) προκειμένου να ηγηθεί κίνησης για το μεγάλο λιμάνι: Να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού δέχτηκε κρούση από τον Μητροπολίτη Πειραιά, Σεραφείμ να διεκδικήσει τον Δήμο Πειραιά κι ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ εξετάζει απ’ όλες τις πλευρές το ενδεχόμενο να ακολουθήσει την πρόταση του Μητροπολίτη!
Μετά τα μεσάνυχτα στενοί συνεργάτες του έλεγαν: «Είναι αλήθεια ότι του προτάθηκε από τον Μητροπολίτη Πειραιά. Και το έχουν προτείνει και άλλοι. Όμως υπάρχει φόρτος εργασίας, υπάρχει ο Ολυμπιακός. Οπότε είναι δύσκολο».
Πρόσθεταν όμως και κάτι ακόμη: Πως «στον πρόεδρο αρέσουν οι ανατροπές». Προφανώς λοιπόν είναι ανοιχτό.
Με βάση τα όσα ακούστηκαν η πρόταση αφορά στην δημιουργία ενός υπερκομματικού ψηφοδελτίου. Και μάλιστα έχει ακουστεί ένα ακόμη όνομα (που εάν και εφόσον θα βρίσκεται σε αυτό το ψηφοδέλτιο): Του Πέτρου Κόκκαλη, γιου του πρώην προέδρου των Πειραιωτών, Σωκράτη! Μια τέτοια κίνηση αναμένεται να γίνει αποδεκτή με καλό μάτι, τόσο από την εκκλησία, όσο και από τον κύκλο των εφοπλιστών, που εδρεύουν στον Πειραιά, αλλά και από τους εμπορικούς κύκλους του δήμου κι άλλων φορέων. Οι υπέρμαχοι φαίνεται να είναι περισσότεροι από τους πολέμιους, ωστόσο, το αν θα πει το «ναι» ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα αποδειχθεί τις προσεχείς ημέρες. Αυτά γράφονταν μέχρι χθες.
Σήμερα ελήφθη η απόφαση. Ανακοινώσεις εντός της ημέρας.


































http://www.makeleio.gr/?p=77334

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com