Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ο… κομμωτής της αμερικανικής πρεσβείας μήνυσε αστυνομικούς!


Μια παράξενη ιστορία που εμπλέκει την αμερικανική πρεσβεία και την ΕΛ.ΑΣ. έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Στις 31 Μαρτίου, ημέρα Δευτέρα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε δύο άνδρες στην περιοχή Γκόρυτσα Ασπροπύργου, οι οποίοι όμως αρνήθηκαν να υπακούσουν στις σχετικές εντολές. 


Ακολούθησε ένταση, με τους δύο άνδρες να καταγγέλλουν πως οι αστυνομικοί έκαναν χρήση βίας και ύβρεων, ενώ ανέφεραν πως προσπάθησαν να τους κάνουν «καψώνι» με κάμψεις στο έδαφος. Το ενδιαφέρον στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι ο ένας εκ των δύο καταγγέλλοντες είναι αλλοδαπός από την Γκάνα με ελληνική υπηκοότητα, ο οποίος εργάζεται ως… κομμωτής στην αμερικανική πρεσβεία!

Στη μήνυση που υπέβαλαν, οι δύο άνδρες έκαναν λόγο για απειλή, εξύβριση και πρόκληση σωματικών βλαβών. Μάλιστα, ισχυρίζονται ότι το επόμενο χρονικό διάστημα δέχτηκαν τηλεφωνικές πιέσεις για να αποσύρουν τις μηνύσεις, κάτι το οποίο όμως δεν έπραξαν.

Εσωτερική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί αρνούνται όλες τις σε βάρος τους καταγγελίες.































zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com