Σάββατο 5 Απριλίου 2014

"Κόκκινο" στην φωτογραφική τοποθέτηση αεροπόρου στις ΗΠΑ από Αβραμόπουλο ...




“Κόκκινο” άναψε ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος στην προσπάθεια κάποιων από την Πολεμική Αεροπορία να στείλουν αξιωματικό σε θέση -που δεν υπήρχε- στην πρεσβεία μας στην Ουάσινγκτον. Όχι όπου κι όπου δηλαδή.

Το κόκκινο άναψε μαζί με πολλά “λαμπάκια ιδίου” χρώματος στον ίδιο διάδρομο.

Να σημειωθεί ότι -ακόμη κι αν δεχτούμε ότι η θέση βοηθού αεροπορικού ακόλουθου ήταν τόσο ζωτικής σημασίας για τα εθνικά μας συμφέροντα- η θέση δεν είχε προκηρυχθεί ώστε να αναζητηθεί ο καλύτερος αξιωματικός που θα μπορούσε να την στελεχώσει. Τώρα από το ΥΕΘΑ αναζητούν ποιος είναι ο “μπάρμπας” που ήθελε συγκεκριμένο αξιωματικό στην Ουάσινγκτον αλλα και ποιος …είναι ο άνθρωπος του “μπάρμπα” στον Χολαργό.

Πάντως το κλίμα μεταξύ ΥΠΕΘΑ και ΓΕΑ είναι εξαιρετικά ψυχρό πλέον ,παρά το γεγονός ότι μπήκε άνοιξη. Όχι μόνο για την προσπάθεια “φωτογραφικής τοποθέτησης” αλλά και για το γεγονός της προσπάθειας να παραμείνει κρυφό το σοβαρότατο περιστατικό με το συμβάν ανοιχτά της Καλαμάτας, όταν F - 4 παραλίγο να συντριβεί ενώ πετούσε σε υψος …50 ποδών από την επιφάνεια της θάλασσας.




































onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com