Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Θα “υπακούσει” η Φώφη Γεννηματά την εντολή Αβραμόπουλου; .....





Τσάμπα οι ετοιμασίες σε μονάδες της Κω και στην Καλόλιμνο για την υποδοχή της Φώφης Γεννηματά την Μεγάλη Τρίτη. Η εντολή Αβραμόπουλου να μην πάει κανείς σε στρατιωτικές μονάδες έχει δημιουργήσει μεγάλη γκρίνια στο Πεντάγωνο, αφού από το επιτελείο της Γεννηματά θεωρούν ότι δεν είναι τυχαία. Υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις των δύο “πυλώνων” της πολιτικής ηγεσίας του Πενταγώνου; Φαίνεται πως ναι. Ποια είναι η αφορμή; Αρκετές το τελευταίο διάστημα. Ειδικά με τις κρίσεις κάποια “αιτήματα” που είχε η αναπληρώτρια υπουργός όχι μόνο δεν έγιναν αλλά προκλήθηκε και μεγάλη βαβούρα γύρω απ΄ αυτά .
Το ερώτημα είναι πως θα αντιδράσει τώρα η Γεννηματά. Θα πάει στα στρατόπεδα όπως είχε προγραμματίσει ή θα “υπακούσει” στην εντολή Αβραμόπουλου;














































http://armynews.gr/?p=19796

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com