Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Επίσκεψη του Αρχηγού Ενόπλων Δυνάμεων της Εσθονίας στο ΚΕΤΘ (φωτ) ...





Την Τρίτη 29 Απριλίου 2014, ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Εσθονίας, Υποστράτηγος κ. Riho TERRAS, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων, στο Στρατόπεδο “Επιλάρχου Γεωργίου Μελίδη” στον Αυλώνα Αττικής, τον οποίο υποδέχθηκε ο Διοικητής του Κέντρου, Ταξίαρχος κ. Βασίλειος Παπαδόπουλος.
Επίσκεψη του Αρχηγού ΕΔ της Εσθονίας στο ΚΕΤΘ. (ΓΕΣ)
Κατά την επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τις δραστηριότητες του ΚΕΤΘ και της Σχολής Τεθωρακισμένων, περιήγηση στο Μουσείο Αρμάτων, στους χώρους του πολεμικού παιγνίου «ΙΑΝΟΣ» και στους εξομοιωτές αρμάτων του Κέντρου Εξομοιωτών (ΚΕΞ), ενώ έγινε ενημέρωση για το αρματικό δυναμικό του Στρατού Ξηράς με την επίδειξη στατικών αρμάτων.
Επίσκεψη του Αρχηγού ΕΔ της Εσθονίας στο ΚΕΤΘ. (ΓΕΣ)
Επίσκεψη του Αρχηγού ΕΔ της Εσθονίας στο ΚΕΤΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com