Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

BINTEO---Χ.Α.: Καταγγέλλει σκευωρία επικαλούμενη επιστολή δικαστικού ...





Νέα πυρά κατά του υπουργού Δικαιοσύνης και των δύο ανακριτριών
Επιστολή δικαστικού, του οποίου το όνομα δεν θέλει να αποκαλύψει, κατέθεσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης, προκειμένου να υποστηρίξει ότι οι διώξεις για το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης είναι «κατασκευασμένες».
Κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια των αιτήσεων άρσης ασυλίας των Αρ. Ματθαιόπουλου, Κ. Μπαρμπαρούση, Αν. Γρέγου και Π. Ζησιμόπουλου, ο κ. Κασιδιάρης υποστήριξε ότι ο συντάκτης της επιστολής αναφέρει: «Η Κλάπα (σ.σ. η μία από τις δύο ανακρίτριες που χειρίζεται την υπόθεση της ΧΑ), δέκα ημέρες πριν οριστεί ανακρίτρια της ΧΑ, χοροπηδούσε από χαρά, λέγοντας “ο Αθανασίου θα μου δώσει την υπόθεση και θα τους χώσω όλους μέσα".
Ο "δικαστής", τα στοιχεία του οποίου έχει σβήσει από την επιστολή ο κ. Κασιδιάρης, φέρεται να γράφει ότι "όλοι οι δικαστές είναι εξοργισμένοι για διαδικασία που εξευτελίζει τη Δικαιοσύνη και σύντομα θα αντιδράσουν".
Πέραν αυτού, ο βουλευτής χαρακτήρισε «ψεύτη» τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, σημειώνοντας ότι «ποτέ δεν τον προπηλάκισα, όπως λέει. Εκτός αν λέει για ένα διάλογο, όταν ήρθε στην είσοδο του γραφείου μου και μου έλεγε «ακούω τις εκπομπές σου... θα δεις ότι θα πάνε αλλιώς τα πράγματα», ενώ επικαλέστηκε συνέντευξη της κυρίας Θεοδώρας Τζάκρη στο «Βουλή και Ευρωβουλή», στην οποία μιλά για «παρεμβάσεις» της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη.
Δείτε το βίντεο από την παρέμβαση Κασιδιάρη στη Βουλή: 


Το εθνικιστικό κόμμα κάνει λόγο για στοιχεία που αποδεικνύουν πόσο στημένη και πολιτικά κατευθυνόμενη και παράνομη είναι η δίωξη σε βάρος της Χρυσής Αυγής.
«Μετά την ομολογία Μπαλτάκου και την αποκάλυψη της σκευωρίας από τους επίορκους Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου, σήμερα αποκαλύπτεται ο τρόπος που η χούντα Σαμαρά ελέγχει την διαδικασία της ανάκρισης», αναφέρει η Χρυσή Αυγή.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής που έδωσε στη δημοσιοότητα η Χρυσή Αυγή και σύμφωνα με τον κ. Κασιδιαρη απέστειλε δικαστικός (ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΤΕΘΗ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ), με το αίτημα να λάβει γνώση η Ολομέλεια της Βουλής για τα γεγονότα που καταγγέλλει:
epistoli
 (το τμήμα της επιστολής που έχει καλυφθεί αφορά καταγγελία για στενές και ιδιαίτερες διαπροσωπικές σχέσεις κυβερνητικού παράγοντα με δικαστίνες, σχέσεις που αφορούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και επιλέξαμε να μην δημοσιοποιήσουμε, παρ’ ότι επηρεάζουν άμεσα την εξέλιξη της υπόθεσης).
Η Χρυσή Αυγή παραθέτει επίσης αποσπάσματα από τα πρακτικά του Συμβουλίου Εφετών που, όπως υποστηρίζει, επιβεβαιώνουν απόλυτα την καταγγελία του δικαστικού.
symvoulio3

























































newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com