Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

350εκ ευρώ έχουν φτάσει οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στα ταμεία ...





Στο ποσό των 350.000.000 ευρώ ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες ασφαλιστικές εισφορές που έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών (ΚΕΑΟ) και αυτό θα πρέπει να έχει εισπραχθεί έως το τέλος του 2014, όπως προκύπτει από έγγραφο του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιάννη Βρούτση, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή.
 
Όπως διευκρινίζει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στο έγγραφό του, «τα έσοδα του ΚΕΑΟ από τις ληξιπρόθεσμες ασφαλιστικές εισφορές αποτελούν έσοδα των οικείων ασφαλιστικών οργανισμών, στους οποίους αποδίδονται από τις υπηρεσίες του ΚΕΑΟ. Η κεντρική διαχείριση της απόδοσης οφειλών εμπίπτει στις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης και Διοικητικής Υποστήριξης της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΚΕΑΟ».
 
Δηλαδή αν δεν μπορέσουν να εξασφαλίσουν τα χρήματα των ληξιπροθέσμων τότε τι θα γίνει; Πάλι περικοπές σε μισθούς,συντάξεις και κοινωνικές παροχές; 
 

















































defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com