Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014

Ποιοι στρατιωτικοί είδαν την αίτησή τους για το 500άρικο να απορρίπτεται και γιατί ....
“Πάγωσαν” πάρα πολλοί στρατιωτικοί -κυρίως- ΕΠΟΠ, μπαίνοντας στην ηλεκτρονική εφαρμογή υποβολής αίτησης για το “κοινωνικό μέρισμα”. Στην “φόρμα” υπήρχε ερώτημα για το αν φιλοξενούνται από κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο. Εννοείται ότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός στρατιωτικών έχει αναγκαστεί να φιλοξενείται από τους γονείς του ή άλλα συγγενικά πρόσωπα. 

Οι στρατιωτικοί που απαντούσαν καταφατικά στην ερώτηση διαπίστωναν ότι η αίτηση τους …πάγωνε! 

Το πρόβλημα καταγγέλθηκε στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών , Ανέστη Τσουκαράκη, ο οποίος και επικοινώνησε με οικονομικούς αξιωματικούς. Από εκεί έλαβε διαβεβαιώσεις ότι οι στρατιωτικοί δεν θα έχουν πρόβλημα τέτοιων εξαιρέσεων. Το μόνο όριο που έχει τεθεί είναι αυτό των 1500 ευρώ .

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι αιτήσεις των στρατιωτικών ήδη έχουν “τρέξει” και στις 9 Μαϊου θα μπουν στους λογαριασμούς τους τα 500 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr