Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΠΤΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MEGA.....




Δίνουν καθημερινά τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και της τηλεθέασης. Όπως κάθε μήνα λοιπόν, έτσι και τώρα, οι επιτελείς των ενημερωτικών τομέων σε κάθε τηλεοπτικό σταθμό, είδαν τι τηλεθεάσεις σημείωσαν οι «ναυαρχίδες» τους, ήτοι τα βραδινά κεντρικά δελτία ειδήσεών τους.
Επί σειρά ετών λοιπόν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA βρισκόταν στην κορυφή της κατάταξης, αλλά τους τελευταίους μήνες χάνει στη μάχη της τηλεθέασης από το δελτίο του ΑΝΤ1. Είναι λογικό που στο κανάλι της Μεσογείων περνούν δύσκολα τους τελευταίους μήνες, βλέποντας τη «ναυαρχίδα» τους να χάνει συνεχώς τηλεθεατές! Τον Φεβρουάριο το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 έκανε μέσο όρο 20,9 παραμένοντας στην κορυφή της κατάταξης,, ενώ ακολουθεί το δελτίο του MEGA με 18,9 μέσο όρο.
Η διαφορά τους αυξάνεται στο δυναμικό κοινό, δηλαδή στους τηλεθεατές ηλικίας 15 έως 44 ετών, αφού το κανάλι του Αμαρουσίου σημείωσε 21,6 μέσο όρο και το κανάλι της Μεσογείων 12,3. Να σημειώσω δε ότι στο συγκεκριμένο κοινό το MEGA βρέθηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης, καθώς ο ALPHA συγκεντρώνει υψηλότερο ποσοστό με 13,5, ενώ το κανάλι της Κάντζας στο γενικό σύνολο έκανε 16,6.
Όπως βλέπετε και στον πίνακα που ακολουθεί, στην 4η θέση της κατάταξης βρίσκεται το δελτίο του STAR και ακολουθεί το δελτίο του ΣΚΑΪ. Αναλυτικά η κατάταξη και οι μέσοι όροι στα κεντρικά δελτία ειδήσεων που μεταδίδονται από Δευτέρα έως και Κυριακή, για το μήνα Φεβρουάριο είναι οι εξής:
Κεντρικά Δελτία Ειδήσεων Μ.Ο. Γενικό σύνολο Μ.Ο. Δυναμικό κοινό ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1 20,9 21,6 MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ 18,9 12,3 ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 16,6 13,5 STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ 13 11,9 ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ 7,6 5,3
Λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη ότι σε δύο μήνες θα διεξαχθούν οι ευρωπαϊκές, δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, οι επικεφαλής των ενημερωτικών τομέων μελετούν προσεχτικά τις τηλεθεάσεις και ίσως αποφασίσουν να κάνουν αλλαγές για να κάνουν τους τηλεθεατές να συντονιστούν στη συχνότητά τους.










υαηοο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com